ETUSIVU | VARUSTETASO | VARAUSTILANNE | VARAUSEHDOT | YHTEYSTIEDOT | LINKKEJÄ

KIINTEISTÖ OY MARJAKELON VARAUSEHDOT

Varaus on vahvistettu kun asiakas on palauttanut allekirjoitetun sopimuksen ja maksanut ennakkomaksun 1/3 varauksen arvosta eräpäivään mennessä. Loppusuoritus maksetaan viisi viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin, on maksu suoritettava kokonaisuudessaan heti. Suorituksen tapahduttua asiakkaalle lähetetään kulkuohjeet lomakohteeseen ja avaimen noutopaikkaan.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto on tullut Kiinteistö Oy Marjakelolle. Varauksen peruuttamisesta pidätetään 35 €. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli peruutus johtuu asiakkaan tai hänen lähiomaisensa äkillisestä sairastumisesta, onnettomuudesta tai kuolemantapauksesta palautetaan hänelle maksettu vuokra vähennettynä 35 €:n peruutusmaksu. Peruutuksesta on toimitettava lääkärintodistus Kiinteistö Oy Marjakelolle. Peruutus on tehtävä ennen varausajan alkua.

Kiinteistö Oy Marjakelolla on oikeus perua varaus, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Tällöin asiakkaalle maksetaan vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Majoituskohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 ellei toisin ole sovittu. Majoituskohteen vuokraan sisältyy normaalit käyttökulut, vuodevaatteet ja takkapuut. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja vastaa kohteen siivouksesta sen vuokra-aikana ja sen päättyessä. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, on vuokranantajalla oikeus periä 80 - 250 €:n siivousmaksu. Loppusiivouksen voi myös tilata etukäteen paikallisilta yrittäjiltä, jolloin se on huomattavasti edullisempi.

Asiakas on velvollinen korjaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Majoituskohde on tarkoitettu enintään kahdeksalle henkilölle. Teltan ja asuntovaunun käyttö tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Myös lemmikkieläinten tuomisesta majoituskohteeseen on erikseen sovittava.

Mökin varaukseen ja kuntoon tehtävät huomautukset on osoitettava välittömästi loman aikana Kiinteistö Oy Marjakelolle. Mikäli asiaan ei saada korjausta valitus on tehtävä kirjallisesti Kiinteistö Oy Marjakelolle 7 vrk:n kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Kiinteistö Oy Marjakelo eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

TERVETULOA MARJAKELOON JA LUPSAKKAA LOMAA !